ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Ξεπουλήστε ότι υπάρχει» η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΤΑΙΠΕΔ [ΒΙΝΤΕΟ]


ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή στο ΤΑΙΠΕΔ να ξεπουλήσει, σε δικούς του επιχειρηματίες εννοείται, ότι έχει απομείνει από την Ελληνική περιούσια.

Το αστείο είναι ότι τα στελέχη της ΝΔ κατηγορούσαν, υποκριτές γαρ, την περιουσία που πέρασε στο Ελληνικό υπερταμείο για 99 χρόνια, το οποίο ανήκει στο Ελληνικό Κράτος και για να πουληθεί οτιδήποτε, πρέπει να περάσει από την βουλή δημόσια, ενώ αντίθετα από το ΤΑΙΠΕΔ δεν δίνει λογαριασμό σε κάνενα


Είμαστε περίεργοι και για τα ονόματα αυτών που θα βάλουν χέρι στην Ελληνική περιουσία.


Η Ελλάδα πωλείται – Νομοσχέδια για να ξεπουλήσουν ό,τι έχει απομείνει από την δημόσια περιουσία.

Κύριε διακυβερνήτη:

Με το που πατήσατε το πόδι σας στο Μάξιμου, με ταχύτητα φωτός καταθέσατε νομοσχέδια για να πωλήσετε, ό,τι έχει απομείνει από την δημόσια περιουσία, (που δημιουργήθηκε από τον ιδρώτα του λαού). Είναι ντροπή μια χώρα να πουλά ακόμη και τα ασημικά.

Ξεκινήσατε με τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως εργοστάσια, βιομηχανίες, εταιρείες όπως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΛΑΡΚΟ, κλείνετε τα ΕΛΤΑ. Διαλύσατε τα νοσοκομεία και ανοίξατε το δρόμο στις ιδιωτικές κλινικές, απαξιώνετε τα πανεπιστήμια, τους εθνικούς δρόμους, οι αστικές συγκοινωνίες ανανεωθήκαν με σαράβαλα, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, όλα αυτά με δικαιολογία την αξιοποίηση, αναβάθμιση γιατί δεν μπορούσαν τα κομματικά σας στελέχη να ενδιαφέρονταν μόνο για τη θέση τους, σαν τεμπέληδες.

Πωλήσατε τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου, της Καβάλας. Και προχωράτε για το λιμάνι του Βόλου, του Λαυρίου. Το ίδιο για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Αστυπάλαιας, Χίου, Ιωαννίνων, Ικαρίας, Καλύμνου, Καρπάθου, Κάσου, Κοζάνης, Κυθήρων, Λέρου, Μήλου, Λήμνου, Νέας Αγχιάλου, Νάξου, Πάρου, Σητείας, Σκύρου, Σύρου, Καστοριάς και Καστελλορίζου.

Όσον αφορά στην επιδότηση λειτουργίας, οι αρμόδιοι εξηγούν ότι το Ελληνικό Δημόσιο δαπανά πολλά χρήματα κάθε χρόνο για τη συντήρηση αυτών των αεροδρομίων και συνεχίζει ο ελληνικός λαός να πληρώνει τα πάντα για την συντήρησή τους και τη φύλαξή τους.

Κύριε διακυβερνήτη, θα ήθελα να μου απαντήσεις ένα μόνο πράγματα: τι φόρους εισπράττει το Υπουργείο Οικονομικών;

\



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια