ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Συνθήκη Πανδημίας" ή Συνθήκη Παγκόσμιας Υποταγής;

 Η σύσταση ενθα


Εγκρίθηκε το παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό του ΠΟΥ – Τι περιλαμβάνει – Όσα φέρνει η «Συνθήκη Πανδημίας» που ακολουθεί
Lockdown, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μετακίνησης
 
Η αρχή για την καθιέρωση της «Συνθήκης Πανδημίας» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) έγινε σήμερα, καθώς ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό.
Η σύσταση ενθαρρύνει τα κράτη μέλη να ενταχθούν, να ακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου ψηφιακής πιστοποίησης υγείας του ΠΟΥ. Μέχρι να συνδεθούν τα κράτη μέλη σε αυτό και κατά την περίοδο μέχρι το τέλος του έτους, ενθαρρύνονται να παραμείνουν συνδεδεμένα με την πύλη της ΕΕ (την υπάρχουσα ψηφιακή υποδομή της ΕΕ για την επαλήθευση των πιστοποιητικών).


Κάτι που επί της ουσίας μας επιστρέφει στα πιστοποιητικά Covid-19 που είχαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα οποία λειτουργούσαν μόνο για να ελέγχουν τους πολίτες.

Το παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης ψηφιακής υγείας του ΠΟΥ θα ενσωματώσει την τεχνολογία που αναπτύχθηκε στα ψηφιακά πιστοποιητικά COVID της ΕΕ. Σύνδεση με το παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο πιστοποίησης υγείας

Τα κράτη μέλη ενθαρρύνονται να συνδεθούν στο παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακής πιστοποίησης υγείας που δημιουργείται από τον ΠΟΥ. Ωστόσο, εναπόκειται στα κράτη μέλη να αποφασίσουν εάν και πότε θα συνδεθούν με αυτό.

Το συγκεκριμένο ψηφιακό πιστοποιητικό είναι το πρώτο βήμα για την καθιέρωση της «Συνθήκης Πανδημίας» του ΠΟΥ, η οποία περιέχει αναγκαστικές καραντίνες και lockdown, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετακίνησης.

Οι συμφωνίες θα ενσωματώσουν στο διεθνές δίκαιο μια υπερεθνική προσέγγιση της δημόσιας υγείας από πάνω προς τα κάτω, στην οποία ο ΠΟΥ, ενεργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέσω της αποκλειστικής διακριτικής ευχέρειας ενός ατόμου, του Γενικού Διευθυντή του εν προκειμένω, θα έχει την εξουσία να επιβάλλει σαρωτικές, νομικά δεσμευτικές οδηγίες στα κράτη μέλη και τους πολίτες τους, που κυμαίνονται από την επιβολή οικονομικών συνεισφορών από μεμονωμένα κράτη, έως την απαίτηση κατασκευής και διεθνούς διαμοιρασμού εμβολίων και άλλων προϊόντων υγείας, έως την απαίτηση παράδοσης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, την παράκαμψη των εθνικών διαδικασιών έγκρισης της ασφάλειας εμβολίων, γονιδιακών θεραπειών, ιατρικών συσκευών και διαγνωστικών, την επιβολή εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων καραντίνας που θα εμποδίζει τους πολίτες να ταξιδεύουν και θα επιβάλλει ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες.

Ένα παγκόσμιο σύστημα για ψηφιακά «πιστοποιητικά υγείας» για την επαλήθευση της κατάστασης των εμβολίων ή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα καθιερωθεί, θα ενσωματωθεί και θα επεκταθεί ένα δίκτυο βιοεπιτήρησης, σκοπός του οποίου θα είναι ο εντοπισμός ιών και παραλλαγών που προκαλούν ανησυχία – και η παρακολούθηση της εθνικής συμμόρφωσης με τις πολιτικές οδηγίες του ΠΟΥ σε περίπτωση που υπάρχουν.

Για να γίνει επίκληση οποιασδήποτε από αυτές τις σαρωτικές εξουσίες, δεν θα απαιτείται «πραγματική» κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία στην οποία οι άνθρωποι θα υφίστανται μετρήσιμη βλάβη- αντίθετα, θα αρκεί ο ΠΟΥ, ενεργώντας κατά την κρίση του, να έχει εντοπίσει απλώς το «ενδεχόμενο» ενός τέτοιου συμβάντος.

Ένα παγκόσμιο σύστημα του ΠΟΥ που βασίζεται στην κληρονομιά της ΕΕ

Ένα από τα βασικά στοιχεία του πιλοτικού σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ψηφιακή δουλεία COVID-19 ήταν τα ψηφιακά πιστοποιητικά δουλείας COVID-19. 
Για να εμποδίσει την ελεύθερη κυκλοφορία εντός των συνόρων της, η ΕΕ καθιέρωσε γρήγορα διαλειτουργικά πιστοποιητικά δουλείας COVID-19 (με τίτλο “EU Digital COVID-19 Slavery Certificate” ή “EU-DCSC”). Βασισμένο σε ιδιόκτητες τεχνολογίες και πρότυπα, επέτρεψε επίσης τη σύνδεση χωρών εκτός ΕΕ που εξέδιδαν πιστοποιητικά δουλείας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του EU-DCSC, αποτελώντας την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδο περιορισμού της ελεύθερης κυκλοφορίας σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή του πιλοτικού σχεδίου της ΕΕ για τη δουλεία, ο ΠΟΥ συνεργάστηκε με όλες τις Περιφέρειες του ΠΟΥ για τον καθορισμό γενικών κατευθυντήριων γραμμών για τα εν λόγω πιστοποιητικά δουλείας. 
Για να συμβάλει στην ενίσχυση της αδιαλλαξίας των παγκόσμιων πολιτικών αρχών για μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση μπροστά στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης ότι οι σημερινοί κυβερνήτες ενδιαφέρονται αφύσικα να έχουν πλήρη πρόσβαση και έλεγχο των καθημερινών σκέψεων, του λόγου και των πράξεων κάθε ζωντανού άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον πλανήτη, ο ΠΟΥ δημιουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης ψηφιακής δουλείας, το οποίο βασίζεται στα στέρεα θεμέλια του πλαισίου, των αρχών και των ιδιόκτητων τεχνολογιών του EU-DCSC.

Με αυτή τη συνεργασία, ο ΠΟΥ θα διευκολύνει αυτή τη διαδικασία σε παγκόσμιο επίπεδο υπό τη δική του δομή με στόχο να επιτρέψει στους κυβερνήτες του κόσμου να επωφεληθούν από τη σύγκλιση των πιστοποιητικών ψηφιακής δουλείας. 
Αυτό περιλαμβάνει τη θέσπιση προτύπων και την επικύρωση των ψηφιακών υπογραφών δουλείας για την αποτροπή της απόδρασης των δούλων από το ψηφιακό πλέγμα ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό, ο ΠΟΥ θα έχει πρόσβαση σε κάθε κομμάτι των υποκείμενων προσωπικών δεδομένων, όπως και οι ομοσπονδιακές κυβερνήσεις των συμμετεχόντων κρατών-μελών.

Το πρώτο δομικό στοιχείο του παγκόσμιου συστήματος του ΠΟΥ τίθεται σε λειτουργία τον Ιούνιο του 2023 και έχει ως στόχο να αναπτυχθεί σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Μια μακροπρόθεσμη σύμπραξη ψηφιακής δουλείας για την παροχή περισσότερων υποτακτικών σκλάβων για όλους τους κυβερνώντες.

Για να διευκολυνθεί η επέκταση του πιστοποιητικού ψηφιακής δουλείας της ΕΕ για τον ΠΟΥ και να συμβάλει στη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξή του, ο ΠΟΥ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφώνησαν να συνεργαστούν σε προγράμματα ψηφιακής δουλείας.

Η σύμπραξη αυτή θα εργαστεί για την τεχνική ανάπτυξη του συστήματος του ΠΟΥ με μια σταδιακή προσέγγιση για την κάλυψη πρόσθετων περιπτώσεων χρήσης, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την Ψηφιοποίηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Υποταγής στα Βιοχημικά Όπλα (International Certificate of Biochemical Weapons Submissivity).
Η επέκταση τέτοιων ψηφιακών λύσεων θα είναι απαραίτητη για την παροχή αποτελεσματικότερου ελέγχου των δούλων για τους δουλοκτήτες σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή βασίζεται στις κοινές αξίες και αρχές της μυστικότητας και της λήψης αποφάσεων κεκλεισμένων των θυρών, της αποκλειστικότητας, της ασυλίας από τη νομική ευθύνη, της πολιτικής μη λογοδοσίας, της συλλογής δεδομένων και της εισβολής στην ιδιωτική ζωή, του πολέμου, της κλοπής, της επεκτασιμότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και του ελιτισμού. Ο ΠΟΥ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεργαστούν για να εξαναγκάσουν τη μέγιστη δυνατή παγκόσμια υποταγή των δούλων.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.






Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, 
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια