ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

03.01.2022 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στόχος τρομοκρατικής επίθεσης έγινε την νύχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 ο τοπικός οργανισμός «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 3» που εδρεύει Χρυσοχόου και Τροίας στην πόλη της Λάρισας. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές και η αστυνομία διενήργησε αυτοψία για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Από το 2015  οπότε και άρχισαν να ιδρύονται οι δημοτικοί οργανισμοί, και ειδικά μετά την ίδρυση του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», εκτελέστηκαν και καταγγέλθηκαν επισήμως πάνω από 300 τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημίες ενώ σε αρκετές περιπτώσεις κινδύνευσε σοβαρά η σωματική ακεραιότητα πολιτών μελών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο σκοπός τους είναι να πληγούν οι οργανισμοί που δίνουν την δυνατότητα στους Έλληνες να ενωθούν και να ενεργήσουν ελεύθεροι.

Προφανώς το νέο κύμα καταστροφικών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες Πανελλαδικά, εντάσσεται ή είναι απόρροια της δόλιας λασπολογίας στην οποία έχουν επιδοθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δημοσιογράφοι, πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχοι κατά του Πολιτικού Φορέα του Έθνους και του προέδρου κ. Αρτέμη Σώρρα.

Όταν μία πολιτεία δεν καταπολεμά από την ρίζα τους τέτοια εγκληματικά φαινόμενα και ανέχεται διαχρονικά την ύπαρξη και επανάληψή τους τότε δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλείται δημοκρατική και ελεύθερη. Όταν επιτρέπει την διάδοση του ψεύδους και αφήνει ανεμπόδιστα διάφορα κέντρα και οργανώσεις να δρουν τρομοκρατικά τότε η κρίση και η βούληση των πολιτών είναι σε ομηρία. Η ζωή των πολιτών βρίσκεται σε θανατηφόρα τυραννία  και το πολιτικό καθεστώς που διοικεί είναι συνένοχο.

 
 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια