ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΕΚΠΟΜΠΗ) 27.1.22 Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.(ΜΕΡΟΣ 20) AKOMA 168 AKINHTA ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ


ΣΤΙΣ 27-01-2022 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:

"...Και πάλι εδώ μαζί, σας χαιρετώ από τη μεριά μου από τον Βόλο και όπως λέμε κάθε φορά είμαστε εδώ για να αναδείξουμε όλη αυτή την μεγάλη κλοπή η οποία συντελείται εις βάρος του Ελληνικού λαού και έχει όνομα ΤΑΙΠΕΔ . ..."

"...Είμαστε στην 20η εκπομπή και θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει γιατί λόγω χρόνου  είχαμε διακόψει στη μέση . Συνεχίζοντας στο ΦΕΚ 571 το οποίο είναι στις 7 Μαρτίου του 2014 και πηγαίνοντας στο νούμερο 13 θα δούμε ότι : Μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ κατά πλήρη κυριότητα , νομή και κατοχή με την επιφύλαξη της τήρησης των εφαρμοστέων διατάξεων , διαφορά που γράφουνε συνήθως, λίγο πιο κάτω λέει : Ακίνητο  οικόπεδο μετά κτισμάτων με Αριθμό Βιβλίου Καταγραφής (ΑΒΚ)  δημοσίων κτημάτων εξωτερικού 102 , επί της οδού Μοσκόβιαν αριθμός 22 στο Ερεβάν της Αρμενίας . Το Ερεβάν είναι η πρωτεύουσα της Αρμενίας και είχαμε πει και στην προηγούμενη εκπομπή ότι, δεν τους αρκούν το γεγονός ότι ξεπουλάνε την Εθνική περιουσία που βρίσκετε στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο , έχουν αρχίσει και ξεπουλάνε και ότι περιουσιακά στοιχεία διαθέτει το Έθνος στο εξωτερικό.  Ήδη σε αυτό το ΦΕΚ είδαμε τρία , υπάρχουν κι άλλα , αυτά τα τρία είδαμε σε αυτό ΦΕΚ. ..."

"...Συνεχίζοντας πιο κάτω τώρα στο νούμερο 14 αναφέρει : Μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ , κατά πλήρη κυριότητα , νομή και κατοχή τα ακόλουθα ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου με των επ αυτών κτισμάτων και εγκαταστάσεων ως ακολούθως .  Ακολουθεί πιο κάτω ένας πίνακας με πάρα πολλά ακίνητα . Βλέπουμε ότι ξεκινάει από τον δήμο Αθηναίων και είναι μικρά γεωτεμάχια τα οποία έχουν και κτίσμα μέσα και βλέπουμε πιο κάτω στο νούμερο 13 , Νότια Δυτική Αττική  Ελευσίνα Τουρκολίμανο 16.970,19 τ.μ. περνάει στο ΤΑΙΠΕΔ,  Νομός Ηλείας στο Αρκούδι Ηλείας 12.820,21 τ.μ. , στο νομό Λακωνίας στην περιοχή της Μονεμβασιάς Πλύτρα ή Παχειά Άμμος 15.000,00 τ.μ. , Νομός Χαλκιδικής Νέα Προποντίδα Αγρόκτημα Νέας Ηράκλειας 27.230,55 τ.μ. και στο νομό Χαλκιδικής πάλι Αριστοτέλη , Δασάκι/Κρυονέρι και πιο κάτω Τρανό Λειβάδι , το δασάκι Κρυονέρι 134.132,71 τ.μ. και στο Τρανό Λειβάδι 230.779,00 τ.μ. .  ..."

"...Τεράστιες εκτάσεις οι οποίες θα το επαναλάβω για μία ακόμη φορά , έχουν κάνει φτερά από τα χέρια τα δικά μας και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αυτά να έρθουν ξανά στην κατοχή μας. Είναι τετελεσμένο γεγονός το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει επ ουδενί ,μόνο εάν έρθουνε στα δικά μας τα χέρια ,αυτό για να γίνει βεβαίως θα πρέπει όλοι εμείς να ενωθούμε και να αποτελέσουμε μία δύναμη πυρός η οποία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλη αυτή τη λαίλαπα η οποία πραγματικά μας έχει διαλύσει σαν χωρα , μας έχει διαλύσει σαν Έθνος . ..."

"...Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να περάσουμε σε ένα άλλο θέμα το οποίο δεν έχει να κάνει ακριβώς με το ΤΑΙΠΕΔ αλλά έχει να κάνει με το τι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες μας τα οποία δεν τα παίρνουμε εύκολα είδηση παρά μόνο αν αρχίσουμε και ψάχνουμε ένα-ένα και σιγά-σιγά . Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα να δούμε τον νόμο υπ αριθμόν 4244 ο οποίος αφορά το ΦΕΚ Α 60 στις 11 Μαρτίου του 2014. Στην ουσία τι λέει αυτός ο νόμος ; Καταργεί  όσο κι αν φαίνεται παράξενο τις Εθνικές ταυτότητες  , έρχονται και μας λένε εμμέσως ότι δεν είμαστε Έλληνες αλλά είμαστε Ευρωπαίοι Ιθαγενείς και μάλιστα με τον νόμο. Πως συμβαίνει αυτό ;  Θα δούμε ότι στο ΦΕΚ αναφέρει στο άρθρο 2  λέει :  "Προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι . Το άρθρο πέμπτο του ν.2196/1994 αντικαθίσταται ως εξής : 1. Οι πολίτες των λοιπών κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατοικούν στην Ελληνική Επικράτεια , μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σύμφωνα με όσα ορίζονται για τους Έλληνες πολίτες από το Σύνταγμα και τη νομοθεσία για την εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . "  ..."

"...Τι σημαίνει αυτό ;  Ότι ένας Άγγλος ,ένας Γάλλος , ένας Γερμανός  ,ένας ο οποίος έχει μια εξοχική κατοικία θα σας έλεγα εγώ στην Ελλάδα , μπορεί να κατέβει σαν υποψήφιος όταν διενεργούνται εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο στη χώρα μας . Αντιλαμβανόμαστε τώρα το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις πλάτες μας και εμείς δεν έχουμε ιδέα για όλα αυτά ;  ..."

"...Φανταστείτε  όπως είπα και πριν ότι δεν είναι αρκετό το να είναι μόνιμος κάτοικος σε αυτή την χώρα,  ένα εξοχικό σπίτι αν έχει μπορεί να κατέλθει στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με την Ελλάς . Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα , το επόμενο βήμα είναι ότι θα μπορεί ο καθένας να κατεβαίνει ,σαν υποψήφιος εφόσον είναι Ευρωπαίος και στις Βουλευτικές εκλογές , τις οποίες διενεργούμε όταν θέλουμε να εκλέξουμε μία καινούργια Κυβέρνηση  .Εδώ τα πράγματα αρχίζουν και στριμώχνουν πάρα πολύ ! Δεν μας φτάνει το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούν δεν ενδιαφέρονται καν για τον Ελληνικό λαό , παρά μόνο για το προσωπικό , το ιδιωτικό τους συμφέρον , τώρα θα έχουμε και ξένους ,  ξένοι είναι κακά τα ψέματα δεν είναι Έλληνες , θα έχουμε και ξένους οι οποίοι θα ελέγχουν και θα διαφεντεύουν τη μοίρα αυτού του τόπου , τη μοίρα τη δικιά μας , τη μοίρα αυτού του Κράτους , τη μοίρα αυτού του Έθνους . Και φανταστείτε ότι αύριο μεθαύριο ,το αύριο και μεθαύριο είναι σχετικά πάντα όσον αφορά τα χρονικά όρια , θα μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αλβανοί , θα μπούνε Σκοπιανοί κτλ., οπότε αυτοί θα αποκτήσουν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στη χώρα μας . Άρα που βαδίζουμε ;  ..."

"...Το θέμα είναι το τι κάνουμε εμείς ; Διότι από τη στιγμή που όλοι αυτοί θα μπορούν να εκλεγούν και να εκλέγονται στη χώρα μας , αντιλαμβανόμαστε ότι η όποια αποχή μέχρι τώρα υπήρχε , που ήτανε πάνω από 50% , στην ουσία θα μηδενιστεί , διότι μιλάμε για πληθώρα ανθρώπων μη Ελλήνων οι οποίοι θα έχουν δικαιώματα μέσα στην ίδια μας την χώρα , οπότε τα ποσοστά όλων αυτών των οποίων δεν πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές , θα κατέβουν δραματικά και τις τύχες της χώρας μας θα της ορίζουν αλλοεθνείς ! Όχι ότι μέχρι τώρα δεν τις ορίζουν  αλλοεθνείς , κάθε άλλο θα έλεγα , απλά με τα χρόνια η καταπάτηση της χώρας μας , στην κυριολεξία  , από τους αλλοεθνείς θα έχει η βούλα με το νόμο και δεν θα μπορούμε πια να κάνουμε απολύτως τίποτα. ..."

"...Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί το παραμικρό από το τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που πονάει πραγματικά δεν είναι τόσο η υπηκοότητα όσο είναι η ιθαγένεια, γιατί  ιθαγένεια , όπως αντιλαμβανόμαστε και όπως το λέει η λέξη από μόνη της , βγαίνει από το ρήμα ιθύς και από το γένος που σημαίνει κατευθείαν από το γένος. Όλοι αυτοί βέβαια καμία σχέση δεν έχουν με το δικό μας το γένος , παρόλα αυτά αποκτούν ιθαγένεια αλλοιώνοντας ολόκληρη την χώρα η οποία άν μη τι άλλο  παρόλα τα όσα δεινά έχουν συμβεί σε όλους μας όλα αυτά τα χρόνια  ,εξακολουθεί ακόμη να έχει μία δύναμη η οποία στηρίζεται στο γεγονός ότι είμαστε όμαιμοι , ομότροποι ,ομόγλωσσοι , πράγμα που μας καθορίζει ως Έθνος και ως  Έλλην ανθρώπους.  ..."

"...Αυτό ήτανε σαν μία μικρή παρένθεση για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε σιγά-σιγά ότι τα πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν με δραματικές ταχύτητες για εμάς , πράγμα που σημαίνει ότι η συσπείρωση μας θα πρέπει και είναι επιτακτική ανάγκη ! Η αφάνισή μας είναι προ των πυλών !Εάν δεν το αντιληφθούμε , το έχω επαναλάβει και άλλες φορές , θα εμφανιζόμαστε πλέον στο μέλλον μόνο στα ιστορικά βιβλία .Και τα ιστορικά βιβλία του μέλλοντος θα παρουσιάσουνε την ιστορία όπως ακριβώς συμφέρει στο σύστημα !  ..."

"...Με τις ελπίδες δεν οδηγούμαστε πουθενά , οι ελπίδες για να έχουν αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνουν πράξη ! Αν δεν προηγηθεί η πράξη δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα σε αυτό τον τόπο ! Για αυτό λέμε συνέχεια ότι εμείς είμαστε αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να φέρουμε τα πάνω κάτω ,δεν υπάρχουν άλλοι, είμαστε μόνο εμείς και κανείς άλλος !  Βλέπουμε ότι με το ΤΑΙΠΕΔ συντελείται μία τεράστια κλοπή εις βάρος του Ελληνικού λαού. ..."

"...Σας πληροφορώ ότι οι άδικοι νόμοι οι οποίοι διέπουν αυτή την χώρα είναι πάρα πολλοί. Ξέρετε δεν είναι μόνο το ΤΑΙΠΕΔ , το ΤΑΙΠΕΔ   είναι ο κολοφώνας όλης αυτής της αρπαγής που γίνεται όσον αφορά τον Εθνικό μας πλούτο . Αρκεί να σας πω ότι ο πολύς ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται γιατί έτσι το έχει γνωρίσει και το θεωρεί δεδομένο. Υπάρχουνε πάρα πολλά πράγματα τα οποία όταν ασχοληθείς λίγο μαζί τους αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι με επιδέξιο τρόπο βάζουν το χέρι τους στην τσέπη σου , με αποτέλεσμα η τσέπη σου μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και πιο ελαφριά . Τι θέλω να πω  ακριβώς με αυτό.. Υπάρχουνε στην χώρα μας αρκετά προϊόντα στα οποία επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και αναφέρουμε στην αλκοόλη και αλκοολούχα ποτά  ,αναφέρουμε επίσης  στα ενεργειακά προϊόντα τα οποία είτε είναι πετρέλαιο , είτε είναι φυσικό αέριο ή μπορεί να είναι άνθρακας , αναφέρουμε στα βιομηχανοποιημένα καπνά τα οποία μπορεί να είναι καπνός τσιγάρα , ηλεκτρική ενέργεια  η οποία έχει να κάνει με τη ΔΕΗ αλλά και με τους ιδιώτες παρόχους ρεύματος , οι οποίοι σε ένα μεγάλο κομμάτι να αντικαταστήσει την ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια , καθώς επίσης και στον καφέ. ..."

"...Σε αυτά τώρα τα οποία όλα όσα ανέφερα είναι είδη πρώτης ανάγκης , επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης . Δηλαδή εξτρά φόρος!  Μπορεί τώρα κάποιοι να βγουν και να πουν ότι ξέρεις  ο  καπνός , τα ποτά , ο καφές δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης , θα διαφωνήσω μαζί του και απλά θα πω ας σκεφτεί την ζωή του , την καθημερινότητα χωρίς καπνό , χωρίς ποτό , χωρίς καφέ και ας έρθει να μου πει μετά ότι αυτά δεν είναι προϊόντα ανάγκης για την καθημερινή σου διαβίωση. ..."

"...Εδώ όμως συμβαίνει και κάτι επιπλέον ανάλγητο , δεν αρκεί ότι έχουνε βάλει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης πληρώνοντας πολύ πιο ακριβά αυτά τα προϊόντα από ότι θα έπρεπε , έρχονται και βάζουνε και ΦΠΑ πάνω στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης . Με λίγα λόγια σου βάζουν φόρο επάνω στο φόρο ! Μιλάμε για απίστευτη κλοπή !  Εάν αυτό δεν είναι κλοπή δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να το ονοματίσει κάποιος ! Είναι απροκάλυπτη κλοπή στην κυριολεξία ! Όπως είπα και πριν βάζουνε το χέρι στην τσέπη μας και εμείς απλά τους κοιτάμε δεν αντιδράμε , βάζουνε τώρα χέρι στην περιουσία την Εθνική μας με το ΤΑΙΠΕΔ και εμείς Απλά τους κοιτάμε  , δεν αντιδράμε . Εξακολουθούμε και ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια  οι οποίοι έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι εναντίον μας! ..."

"...Αδέλφια θα πρέπει να το καταλάβουμε , να το γνωρίσουμε , να το κατανοήσουμε όλοι μας . Δεν θέλουνε το δίκαιο να περιέλθει στους ανθρώπους στους Έλληνες πολίτες. Το δίκαιο το οποίο αναγνωρίζουν όλοι αυτοί οι οποίοι επί σειρά ετών κυβερνούν την χώρα μας είναι το ατομικό τους και προσωπικό ιδιωτικό συμφέρον ! ..."

"...Κάποτε είχαν άλλοι  την δική μας τη μοίρα στα χέρια τους , δηλαδή οι πατεράδες μας , οι μανάδες μας  ,το τι ζόρια τράβηξαν όλοι αυτοί για να μεγαλώσουν και να δώσουν ένα είδος παιδείας σε όλους εμάς το ξέρουν μόνο αυτοί . Τώρα όμως που έχει έρθει η σειρά μας  για να ανταποδώσουμε στα παιδιά μας όλα αυτά τα οποία καλοπροαίρετα μας έδωσαν οι γονείς μας , αντιλαμβανόμαστε ότι τώρα που η υπευθυνότητα είναι στις δικές μας τις πλάτες  είναι μεγάλο το βάρος , είναι μεγάλο το βάρος γιατί  κάποτε πληρώνανε άλλοι , τώρα πρέπει να πληρώσουμε εμείς , αλλά αυτό το κάποτε πληρώνανε άλλοι και τώρα πληρώνουμε εμείς θα πρέπει κάποια στιγμή να λάβει ένα οριστικό τέλος ! Γιατί ; Γιατί δεν έχουμε Πολιτεία ,εάν δεν αποκτήσουμε Πολιτεία η οποία  να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα παιδιά της , για  τα τέκνα της δεν πρόκειται εμείς από μόνοι μας να πετύχουμε απολύτως τίποτα . Όσο μπορεί ο καθένας , στο βαθμό που μπορεί  , με τις γνώσεις που διαθέτει θα προσπαθήσει να σπρώξει τα δικά του τα παιδιά αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο άδικο εις βάρος άλλων παιδιών τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα την οικονομική  οι γονείς τους , όπως έχω εγώ ή όπως έχετε εσείς ή όπως έχει κάποιος άλλος . Άρα εκ των πραγμάτων εμείς χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε παράγουμε άδικο. Ένα άδικο το οποίο συντρίβει τις ψυχές  όλων αυτών των παιδιών . ..."

"...Όλα ξεκινάνε από την παιδεία, χωρίς παιδεία , πραγματική παιδεία , δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα διότι η παιδεία είναι αυτή η οποία θα δώσει ώθηση και θα ενεργοποιήσει τη νόηση . Ενεργοποιώντας τη νόηση αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ότι μέχρι τώρα  .Όλα είναι συνάρτηση εκπαίδευσης , μία παιδεία πραγματική η οποία θα δώσει ανθρώπους με Α κεφαλαίο και όχι όλο αυτό το λυπηρό , όλη αυτή την τραγελαφική κατάσταση την οποία βιώνουμε επί σειρά ετών τώρα. Εάν δεν έχεις χρήματα από πίσω να σπρώξεις τα παιδιά σου , είναι αδύνατον να μπορέσουνε και να τελειώσουν το λύκειο αξιοπρεπώς , πόσο  δε μάλιστα περισσότερο να μπορέσουν να πάνε σε κάποιο πανεπιστήμιο για να αποκτήσουν θεωρητικά πάντα κάποιες γνώσεις . Και μιλάμε τώρα για πανεπιστήμια και για κολλέγια τα οποία στην κυριολεξία εξαφανίζουν κάθε είδους λογικής που έχει μέσα του ο άνθρωπος. Διότι όταν σου διδάσκουν για το προσωπικό κέρδος , το προσωπικό όφελος σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν αυτά τα πανεπιστήμια , αυτά τα κολέγια , αυτού του είδους η εκπαίδευση να δώσει ανθρώπους με πνεύμα , με ψυχή  , ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να διοικήσουν άλλους ανθρώπους. Όταν υπάρχει μόνο το προσωπικό συμφέρον όλα τα άλλα περιττεύουν . ..."

"...Αυτό που θα πω είναι ότι ...  Έλληνες γρηγορείτε η πατρίδα μας χάνεται και μαζί με την πατρίδα μας θα χαθούμε και εμείς ! Η απόφαση είναι προσωπική του καθενός για το πώς θέλει την ζωή του αλλά και τη ζωή αυτής της χώρας στην οποία ανδρώνετε , μεγαλώνετε και το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του.  Εάν εμείς δεν πράξουμε αυτό που πρέπει , το έχω επαναλάβει και άλλη φορά , τότε είναι δίκαιο να χαθούμε!  ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 










ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι. 
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.


Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
 
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
 
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :
👇👇

===================================================================================

===============================================================


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια